header

מכשיר – TECHNOLAS TENEO™ 317

קפיצת מדרגה בניתוחים להסרת משקפיים

20 שנות הובלה במומחיות וחדשנות בתחום ניתוחי הלייזר, וניסיון נצבר של מיליוני ניתוחים ברחבי העולם, הובילו את חברת Bausch+Lomb לפיתוח מערכת הלייזר המתקדמת מסוגה: TENEO™ 317.
המערכת מייצגת איזון מושלם בין הטכנולוגיה המתקדמת מסוגה לבין עיצוב ארגונומי מתקדם בצירוף נוחות הפעלה מירבית.

    • המכשיר הוא היחיד בעולם בו מותקן מיקרוסקופ בשלושה צירים ואפשרות תנועה של 360 מעלות, המאפשרת למנתח שליטה מושלמת במהלך הניתוח.
    • תאורה מיטבית של שטח העין עבור המנתח מבלי לגרום לחוסר נוחות של המטופל.
    • משך פעולת הלייזר מהיר מאוד, פי שלוש ממהירות מרבית הלייזרים. מהירות זו מאפשרת ניתוח מדויק וחוויה נוחה ונעימה למטופל

רכיבים של דיוק מירבי Super Sync

ACE Eyetracker

המכשור המתקדם בעולם למעקב אחר תנועות העין, כולל מצלמה רב צירית. קרן הלייזר עוקבת ברציפות אחר כל תנועות העין, בכל הצירים, וכך מושג דיוק מלא ובטיחות מירבית.

New spot distribution of Cold Ablation

שטח ההשפעה של קרן הלייזר הוא 1 מיקרון (אלפית המילימטר), כך שמתאפשר דיוק מצוין וכן התחממות מינימלית של האיזור המנותח.

NEW Plume Evacuator

מערך ייעודי של שמונה גביעים המפוזרים באופן אחיד על פני 270 מעלות, תורמים לשליטה מלאה במהלך הניתוח ולאחידות בביצוע קרן הלייזר. המערכת מפנה את רקמת הקרנית המשויפת במהלך הניתוח, וכך מאפשרת הליך ניתוחי נעים ונוח יותר.

Super Sync

מערכת זו יוצר סינכרון מלא בין הסורק, eyetracker והלייזר, ומבטיחה שכל ההיבטים והתהליכים בניתוח הלייזר פועלים באופן מסונכרן וחלק.

לקביעת פגישת התאמה, לחצו

 

לבדיקת התאמה ללא עלות

לקביעת בדיקה >> phone
דילוג לתוכן